Ga naar de homepage
Wie zijn wij?
Bekijk ons aanbod bouwgrond
Bekijk ons aanbod nieuwbouwvilla's
Bekijk ons aanbod bestaande villa's
Neem contact met ons op
Bekijk de veel gestelde vragen
Links over Spanje en Marokko
Veel gestelde vragen => Bouwgrond kopen in Spanje
Bouwkavels in Spanje

Het mooiste stukje bouwgrond in Spanje vindt u bij Exlcusive Property.
U bent op zoek naar de ideale bouwgrond voor uw droomhuis? Kijk rustig rond op onze website.

Bouwgrond gevonden
Goed, u heeft het perfecte stukje bouwgrond gevonden. Heeft u ook al een beeld van uw droomhuis? Wij hebben een groot aanbod nieuwbouwvilla's. Deze villa's zijn op elk stukje bouwgrond te realiseren. Maar bent u op de hoogte van alles wat er bij het optrekken van een nieuwe woning komt kijken? Exclusive Property geeft advies bij elke stap: het kiezen van de bouwgrond, het contract met de aannemer, voor- en nadelen van sleutel-op-de-deur en nog veel meer.
Steeds meer mensen kopen een stuk land om op deze manier hun droomhuis te kunnen laten bouwen. Voor het laten bouwen van een huis in Spanje is het belangrijk om een aantal dingen in de gaten te houden, die samen de eindwaarde van uw huis bepalen. Dit zijn bijvoorbeeld materialen, loonkosten, contracten etc.

De kosten van bouwgrond
De kosten van bouwgrond in Spanje verschillen sterk, afhankelijk van de locatie, het uitzicht, het gebied waarin u wilt bouwen ( stad, dorp) en de normale factoren die van invloed zijn op de prijs van een woning in Spanje.
Bijvoorbeeld: een stuk land in een exclusief resort aan de kust kost ongeveer 200-700 EURO per vierkante meter, en in een minder toeristisch gebied betaalt u 100-400 EURO per vierkante meter. De prijzen in het binnenland echter, liggen een heel stuk lager, daar koop je land voor 10-150 EURO per vierkante meter. Als u het niet erg vind om ver van de toeristische gebieden te wonen is dit dus een goedkopere optie. De prijs van het land gaat met 10% omhoog door belastingen, notariskosten etc en daarnaast met de kosten van de Spaanse Hypotheek.

De kosten van het bouwen van een woning in Spanje
De kosten van het bouwen van een woning in Spanje verschillen sterk, afhankelijk van de kwaliteit en het type material dat wordt gebruikt, de condities van het gebied, het ontwerp en het type woning. Een standaard villa met garage en zwembad (200 m²) kost ongeveer 500-700 per vierkante meter.

Overig
Overige kosten zijn onder andere BTW (7%), licenties en architectkosten, papierwerk en legale kosten, toegang tot het electriciteitsnetwerk, water en telefoon, registratie van de nieuwe woning etc.
Nadat de woning is gebouwd, zijn er jaarlijkste kosten zoals onroerend goed belasting, gemeentelijke belastingen, verzekeringen etc. (Onroerend goed kopen in Spanje) Al deze kosten moet u optellen bij uw maandelijkse hypotheeklasten.

Veel gestelde vragen => Bouwgrond kopen in Spanje

 

Bouwgrond in Spanje, Bouwgrond in Italië, Bouwkavels in Marokko,
villa's in Spanje, villa's in Italië, villa's in Marokko, Nieuwbouw villa's in Italië, Marokko en Spanje