Exclusive Property is een Nederlandse onderneming die zich richt op de verkoopbemiddeling van nieuw en bestaand onroerend goed aan de Costa Brava (Spanje) en in Tanger en omgeving (Marokko). Binnenkort wordt ons aanbod uitgebreid met Italië. Exclusive Property is onafhankelijk; wij zijn niet beperkt in ons aanbod en vertegenwoordigen meerdere bouwondernemers.

Wij werken samen met uitsluitend de beste bouwondernemers in de regio. Samen met hen beschikken wij over een enthousiast team van mensen die door hun jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed hun krachten gebundeld hebben. Er is sprake van een hechte samenwerking tussen de verkooporganisatie Exlusive Property en de bouwondernemers die uiteraard in sterke mate afhankelijk zijn van ons succes in de verkoop van woningen.

Wij begeleiden onze cliënten met een team van gekwalificeerde medewerkers, in combinatie met een nauw samenwerkingsverband tussen architecten, notarissen, belastingadviseurs en banken, die bekend staan als vooraanstaande kantoren en firmaís. Op deze wijze kunnen wij belangstellenden op de juiste wijze informeren over alles wat met het kopen en bouwen van een woning in Spanje en Marokko te maken heeft.

Ook voor de financiering en de verzekering van uw woning kunt u zich bij onze organisatie laten adviseren. U wordt als belangstellende vanaf het prille begin tot en met de aankoop en de oplevering van de woning volledig in het Nederlands begeleid door onze medewerkers.

Op deze wijze werden in de afgelopen jaren unieke villa's, geschakelde (duplex en kwadrant) woningen en appartementen gebouwd die, gezien de uitstraling, passen in het landschaps. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen ontstaan er prachtige objecten waar u vele jaren met plezier gebruik van kunt maken.

Wij staan u doorlopend ter zijde en zullen u helpen zo snel mogelijk uw nieuwe woning te betrekken. Deze service zal uw eventuele angst voor een vreemd en ver land helpen te overwinnen.

Exclusive Property
Nieuwstad 3C
4201 GN Gorinchem, Netherlands

Tel.: +31 (0)183 634 500
Fax: +31 (0)183 634 500
E-Mail: exclusiveproperty@exclusiveproperty.nl
Internet: http://www.exclusiveproperty.nl